El llibre ‘El Llegat de la Vall’ es presenta a Barcelona el 18 d’abril

Publicado el 14 abril 2011
Archivado en edjaval | 1 comentario

El proper 18 d’abril a les 19:00 hores tindrà lloc la presentació del llibre «El Llegat de la Vall» a la Sala Àmbit Cultural d’El Corte Inglés (avinguda Portal de l’Àngel, 19). L’acte serà presentat per Miquel Orós, metge forense.

El llegat de la vall‘ és un thriller històric-conspiratiu escrit amb un ritme trepidant. Una novel.la que desplega davant el lector una erudició poc habitual en obres del mateix gènere, com ‘El Codi da Vinci’ de Dan Brown o ‘La germanor dóna el Llençol Sant’ de Julia Navarro. Els seus autors, Jordi Badia i Luisjo Gómez, s’estrenen en el panorama literari espanyol amb una novel.la que acabarà, ben segur, considerada un ‘best seller d’autor’.

Sinopsi del llibre
Fa vint anys que Arnau Miró treballa com a gerent en un hotel de Butia (Uganda). Dues dècades abans havia abandonat Barcelona amb la intenció d’oblidar per sempre una sèrie de desgràcies personals i de desencontres sentimentals.

Tot canvia el dia que Arnau rep una notificació notarial des de la Ciutat Comtal en la qual se l’informa de la mort de la seva tia, el seu únic familiar viu, i que ell és l’hereu universal dels seus béns. Quan Arnau torna a Barcelona per fer-se càrrec de l’herència (l’antiga casa familiar a la vall de Boí) la seva vida experimenta una sèrie de conflictes, persecucions i crims a causa d’un misteri amagat entre les parets de la casa de la Vall.

Una història carregada de situacions extremes i de passions incontenibles que convertiran a Arnau Miró en víctima de societats secretes. Un viatge en el temps que ens portarà fins a les persecucions càtares del segle XIII, l’aixecament dels murals de les esglésies romàniques a principis del segle XX i la Guerra Civil. I un viatge en l’espai entre Butia, la Vall de Boí i Barcelona.

Art romànic, història medieval i crims i misteris contemporanis es donen cita en aquesta novel la d’intriga trepidant que amaga un secret preservat durant vuit segles pel qual alguns estan disposats a matar: EL LLEGAT DE LA VALL.

VEURE TRAILER

Comentarios

Una respuesta para “El llibre ‘El Llegat de la Vall’ es presenta a Barcelona el 18 d’abril”

  1. Affinity on mayo 2nd, 2011 10:19 pm

    I thank you hmulby for sharing your wisdom JJWY