El Festival de Música Antiga de Barcelona ret homenatge a Bach

Publicado el 30 marzo 2011
Archivado en edjaval | Comentarios desactivados en El Festival de Música Antiga de Barcelona ret homenatge a Bach

El Festival de Música Antiga de Barcelona, que se celebrarà a l’Auditori entre els dies 1 i 12 d’abril, oferirà aquest any una dotzena de concerts sota el títol de Variacions sobre Bach, amb els quals es vol homenatjar el compositor alemany i posar de manifest el seu llegat.

.

L’organista Leon Berber serà el protagonista del primer concert a la basílica de Santa Maria del Mar, el proper divendres dia 1 d’abril.

Un altre dels atractius d’aquesta edició serà la interpretació de les Variacions Goldberg en tres versions diferents: al piano, al clavicèmbal i per un quintet de vent.

D’altra banda, actuaran alguns dels millors representants de la nova generació de músics «antics «, com Benjamin Alard o el conjunt canadenc «Masteguis».

Viatjaran també a Barcelona el pianista Alexandre Tharaud o el músic Vicent de Lavanère.

Els dies 9 i 10 d’abril la música antiga arribarà, com en edicions anteriors, a alguns dels patis i places més emblemàtics del barri gòtic de Barcelona per acostar al públic la música interpretada amb criteris i instruments històrics.

A més, aquest any es reincorpora el Concert en Família, a càrrec de la «Compagnie Chant de Ballester», que recuperarà la figura del joglar.

Més informació al lloc web de L’Auditori

Comentarios

Los comentarios estn cerrados.